تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

تبلیغات


آزمون فینگر تست finger test

    این آزمایش برای تشخیص آلودگی انگشتان دستها برای کارگران و پرسنلی که بطورمستقیم با تولید موادغذایی سروکاردارندبه کارمیرودچراکه امکان داردبوسیله دست آلوده آلودگی مدفوعی را به مواداولیه انتقال داده وباعث ازدیادمیکرو ارگانیسمها درمحصول تولیدی شود.

          جهت اینکارازمحیط کشت ویولت رد بایل آگار استفاده میگردد.مقدارلازم از این محیط کشت را آماده کرده ودرمقابل شعله به مقدار10تا12سی سی درپلیتها تقسیم نموده وپس از سردشدن کامل مشخصات لازم را یادداشت کرده وسپس سطح داخلی انگشتان  شخص موردنظرراروی محیط قرار داده و با اندکی فشارنرم روی آن اثرمی گذارند.

    بعد ازخاتمه کلیه پلیتها را جمع آوری کرده و بصورت واژگون در اتو 35تا37درجه سانتی گراد به مدت 24تا48 ساعت قرارمیدهند.بعد از این مدت اگرپرگنه های قرمز متمایل به بنفش یا ارغوانی درعمق محیط مشاهده شد آزمایش مثبت تلقی میگردد.

    مشخصات روی پلیت شامل نام آزمایش و تاریخ و نام شخص تست شونده میباشد.


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 11 دي 1348 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : کرده ,محیط ,آزمایش ,
    آزمون فینگر تست finger test

تبلیغات


    Ads1

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز یکشنبه 4 تير 1396

تبلیغات

جهت سفارش تبلیغات با ایمیل زیر در ارتباط باشید
mohsen_msl@yahoo.com

تبلیغات

ads3

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر